Rusa dan justninu-nya

Dear Rusa,

tidurlah dengan tenang setenang air di kali. dah memang lama takde barua mengganggu mimpi kan? jadi apa? berselesalah. yang tersangat-sangat restless ni kenapa? pasal kempunan tak tengok Spain main semalam? eleh, game-game yang sebelum pun half time je kau masuk tidur terus. kau ni pun.


Rusa,

hidup muda memang penat, kau minta mati muda pun kalau Tuhan kata belum sampai, tak sampai lah ia. mungkin kau kena hidup sampai tua, untuk kasi anak-anak kau tahu hidup muda kau yang macam-macam seronoknya. atau mungkin kau akan hidup sampai tua untuk terima balasan dengan apa yang kau buat masa muda kau sebab mengkhianati ibu bapa. Rusa, pedaskah sarkastik ini? mohon tenang.

bacalah Angus, Himself  berulang-ulang kali.
pervert!

2 comments:

Yodd said...

Aku punya strunggle ingat german jumpa spain. Sekali kalah. Pegi keje dlm lif dah kena gelak ramai2. Palat betul.

HAHA.

NA said...

aku pun fikir jerman jumpa spain. tak sangka benda ni tak sangka. aku salute gila slow game italy malukan jerman. lepas ni sama ada spain yang menang atau italy yang menang, aku lega. asal bukan jerman. untuk kau si feveret jerman, aku kasi boooooooo

haha!