...

aku macam nak pergi jumpa pakar psikologi. tekanan hidup aku ni macam aku tak boleh control. mood aku datang turun naik. ada masa aku happy, aku happy macam takde masalah. tapi ada masa aku sedih aku sedih sampai aku rasa nak bunuh orang.

aku taktahu aku nak sayang, ke aku nak benci?




3 comments:

annafifiqqah m said...

kau kena carik orang untuk kau berkasih sayang kot.

ewanthology said...

pergi bercuti..tenangkan fikiran...fokuskan hala tuju kehidupan... and smile always :-)))

Rusa said...

thank bro ! tengah cari masa free nak pergi bercuti lah ni :D