benda yang tak suka aku nak buat bila kena bagi tajuk kat entry ni. takde idea lah!

aku ni sebenarnya jenis orang yang bersemangat tinggi,, banyak cita2, yang nak capai semua benda dengan kudrat sendiri. Im the person saying all these things but the person who just sit there and relax.

dia sebenarnya macam kuat berangan jugaklah. nak itu nak ini tapi takde usaha. pathetic.

sekarang ni aku tengah dengar lagu band2 dari US sampai timbul perasaan aku nak buat band bulan depan. aku dah kasi tahu tunang aku dah. dia just reply "nak buat band pulakkk".

kau tengok kejap lagi aku layan channel youtube pasal kecantikan, esok2 aku berangan depan cermin konon2 aku tengah buat tutorial pasal kecantikkan.

esok kalau aku layan something yang very inspirational macam baca, tengok life someone yang sangat berjaya dengan hasil titik peluh sendiri nanti lahir pulak perasaan nak berjaya macam orang tu tapi still baring atas katil wechat2 whatsapp2 dengan kawan2 aku talk about something trash.

atau nanti2 aku baca pasal negara orang dan aku akan pasangkan lagu Boston dan aku akan berangan lari dari negara ni dan mulakan kehidupan baru kat negara orang.

aku memang dari kecik suka berangan, sebab tak pernah dapat apa aku nak.
semua benda kalau apa aku nak, usaha sendiri, duit sendiri. kalau takde duit, diam.
dan nanti nangislah aku sorang2 dalam bilik, beranganlah konon2 aku ni sebenarnya anak angkat konon2 macam dalam drama siri yang banyak kat tv tu.
hahahahah

3 comments:

jatohmasoklongkang said...

Bodoh kakakaka

Rusa said...

hahahahahahaahaha

sha fiqa said...

hahaha . aku pun macam tuh juga .. :P