scene tulis blog ni dah tak sebest dulu. dulu semua orang tulis blog. hari-hari update. cerita sedih paling banyak. macam aku jugak. mungkin sekarang orang dah tak banyak sedih atau dorang dah besar, dah kerja busy takde masa nak tulis. mungkin rasa sedih tu diisi dengan kesibukkan hari bekerja. lagi bagus macam tu kan? jangan banyak meroyan dek non, jodoh tu kelak akan sampai. atau kalau bukan sedih pasal cinta, hidup ni tak mesti kita ada kat bawah. sabarlah, Tuhan ada, selalu ada bantu kita. bersyukur.

semoga akan ada satu fasa ada yang bisa mengambil tanganmu bawa kau ke tempat indah lagi menarik. lalu aku, hadiahkan kau lagu Mogwai ni, take me somewhere nice. soon sayang, soon.

nangislah Tuhan mendengarmu.
selepas sendu tangis berhenti maka senyumlah, 
mungkin esok lebih baik.

5 comments:

Wadi AR said...

kikiki. bagus punya nini. dengar cite nak kawin dah?

karenontheshore said...

rangkap last tu.. Indah .. :}

Rusa said...

kawin kang aku pos kad kat kau wadi :)

senyum ye karen :)

jatohmasoklongkang said...

padahal entah perli sapa la ni kakakaka

Rusa said...

kalau boleh cc tolonglah cc kakakakakaka!