tak mengeluh tak boleh, nak mengeluh pun tak boleh. orang lain faham cuma buat-buat tak kisah. tapi dorang kisah sebenarnya.

life has up and down. your family macam tu jugak ada up ada down. ever since your father had shouted to your mum but you cant do anything, you cant beat him, you can only keeps your anger inside your heart.

mak kata ayah dah tua, dia makin tua ni dia asyik nak marah je. dia penat mak kata, dia penat dah tua2 kena kerja. well, aku tak tahu nak buat apa. aku cuba bagi lebih, tapi nanti aku terkurang. aku kasi kurang macam nak menitik pulak air mata. 

*pause panjang*

banyak sangat nak tulis, tak terdaya pulak.

4 comments:

karenontheshore said...

kau buat sedaya kau mampu dengan di atas nama Allah. Itu saja.

do your best and Allah will do the rest.

Rusa said...

semangat! terima kasih karen :)

jatohmasoklongkang said...

Baru minggu lepas mak aku cakap mcmtu tp aku buat2 tk dgr depan tv. Kang aku fikir lg aku serabut hahahaha

Rusa said...

tak fikir rasa salah, kalau fikir memang serabut haha