Harini.

hey, semangat kerja baru dan bekerja dalam industri antara terpenting untuk peningkatan ekonomi negara engkau orang ni perasaan dia sukar dikhabar. happy sebab nak belajar banyak.

kerja aku untuk belajar, ambil ilmu dan untuk dapat wang untuk hidup. first bila dengar ada antara menteri engkau orang cakap "jangan beli rumah kalau harga naik" buat aku tercabar. sah-sah ayat tu untuk orang miskin-miskin yang hidup segan mati tak mahu kat tanah engkau orang ni. zalim bunyinya.

aku tak puas hati. tapi aku faham keadaan ekonomi yang mencekik leher ni memang menampakkan aku(kita) ni memang tak mampu beli rumah. babi betul. nak marah tak boleh, nak suka pun tak boleh. nak mati tapi takut.

hahahahahahahaha..

takde benda aku nak buat kat ofis ni sebenarnya. tu pasal aku buka blog. dan tulis. dan rasa nak balik. dan boring.

level 133 candy crush tak lepas-lepas buat aku makin stressssssssssssssss.
bye, aku tak suka lagu-lagu budak nama najwa latif tu. erghh!

3 comments:

Wadi AR said...

wahh dah dapat kerja baru terus kawin lettewwww. ihiks. tahniah budak busuk

Rusa said...

ihiks :D

jatohmasoklongkang said...

takpayah tunang la, kawin terus. aku nak dtg jb lagi ni hahaha